Blog

lanko-vysoka-kvalita-lavaliere-naramek-min.png
29. 09. 2017  Ako vybrať správnu veľkosť náramku

Ako vybrať správnu veľkosť náramku

Opäť tu máme jeden dôležitý článok, ktorý by ste si mali prečítať. Keď už viete, ako sa o náramok starať, tak by bola škoda nevybrať si správnu veľkosť.

Pri výbere náramku na ruku je to rovnako tak potrebné, ako napríklad pri výbere oblečenia či čohokoľvek iného. Pokiaľ zvolíte malú veľkosť, bude pre vás nosenie náramku nepohodlné, a tak nepríjemné. Náramok vás môže ťahať a škrtiť. Zároveň sa takto náramok rýchlo obnosí a skráti sa tým jeho životnosť.

 

Rovnako ako pri výbere oblečenia a topánok, je dôležité zvoliť správnu veľkosť i pri náramkoch. Šperk má byť prirodzenou súčasťou outfitu a nemal by svojho nositeľa nijak obťažovať. Náramok nesmie sťahovať alebo obmedzovať ruku v pohybe a zároveň by nemal padať.

 

Na výber správnej veľkosti náramku využite náš rýchly návod na meranie veľkostí. V prípade, že skutočne neviete, ktorú veľkosť správne zvoliť, neváhajte nás kontaktovať, radi vám poradíme a upravíme veľkosť podľa vašich požiadaviek priamo na mieru.

 

Určiť správnu veľkosť Lavaliere náramku je jednoduché.

 

Zmerajte obvod svojho zápästia s krajčírskym metrom, ktorý príliš neuťahujte. Pokiaľ nemáte krajčírsky meter k dispozícii, jednoducho použite kúsok povrázku alebo prúžok papiera, ktorý následne odmeriate pravítkom. Ďalej vyberte nameranú veľkosť vášho zápästia z našej ponuky veľkostí a my náramok zhotovíme tak, aby vám na mieru padol.

 

Pokiaľ si prajete zhotoviť náramok na mieru priamo vašej ruky, či máte radi voľnejšie náramky, stačí pripísať túto informáciu do poznámky k objednávke a my vám skompletizujeme náramky priamo na mieru.

 

Každý náramok pripravujeme až na základe objednávky priamo na mieru jeho budúcemu nositeľovi, ale rýchlosť odoslania objednávky to nespomalí. Touto službou dávame nový rozmer ručnej výrobe a precíznej kontrole kvality.