Blog

566.jpg
12. 10. 2016  Náramky Lavaliere si obľúbila i metalová kapela Dymytry

Náramky Lavaliere si obľúbila i metalová kapela Dymytry

Každý milovník metalovej muziky pozná pražskú kapelu Dymytry, ktorá je vyhlásená svojimi gitarovými riffmi, melodickými refrénmi, chytľavými textami a typickými efektnými maskami.

Potešilo nás, že si naše metalové náramky obľúbil aj zakladateľ tejto kapely, Jiří Dymo Urban. Sám nám napísal:

 

"Než som založil Dymytry, strávil som pol života v baletnom súbore Národného divadla. A práve toto spojenie klasiky s istou dávkou rebélie je to, čo ma na korálových náramkoch Lavaliere tak baví. Páči sa mi to spojenie ležérnej elegancie a originálneho dizajnu s patričnou tvrdosťou, pretože ich môžu nosiť obe časti môjho ľahko rozorvaného ja. A nakoľko viem, aké je ťažké v dnešnej dobe niečo začať, držím palce mladej krvi a ľuďom, ktorí chcú v Čechách robiť niečo originálne. Chlapci majú správnu filozofiu, stavať na vlastnej produkcii, vkuse a na tom, aby bol fanúšik, respektíve zákazník nadšený. Za seba vravím, že rozhodne som a určite nezostanem len pri týchto dvoch vyšperkovaných kúskoch."

Jiří Dymo Urban gitarista a zakladateľ kapely Dymytry...

 

 

 

Chcete mať tiež metalové náramky ako Jiří Dymo Urban? Vyberte si rovnaké ako on – pánsky korálikový náramok 6 mm čierna láva.

 

Mrknite tiež na nový klip Dymytry – Pekelní Andělé:

 

 
 
Viac o kapele Dymytry na ich oficiálnych stránkach http://www.dymytry.cz/