Blog

5-praktickych-rad-jak-pecovat-o-naramky.png
25. 09. 2017  5 praktických rád, ako sa starať o náramky

5 praktických rád, ako sa starať o náramky

Pretože máme radi vás, našich zákazníkov a samozrejme tiež chceme, aby vaše nové náramky čo najlepšie vyzerali a dlho vydržali, pripravili sme si pre vás pár užitočných rád, ako sa k nim správne chovať.

Pretože máme radi vás, našich zákazníkov a samozrejme tiež chceme, aby vaše nové náramky čo najlepšie vyzerali a dlho vydržali, pripravili sme si pre vás pár užitočných rád, ako sa k nim správne chovať.

 

 

Ak sa staráte o svoj vzhľad, vzťah, svojho plechového miláčika a ďalšie veci, na ktorých vám záleží, je nutné starať sa i o svoj náramok na ruku, aby vám vydržal čo najdlhšie ako nový, žiarivý a mali ste z neho potešenie.

 

 

Odporúčame nenosiť náramky pri ťažkých prácach a športových aktivitách, kedy môžu byť poškodené jednotlivé kamene a komponenty – sú to predsa iba prevažne prírodné materiály a každý má svoju tvrdosť. Svoj náramok v prípade odloženia umiestnite do vrecúška, ktoré ste od nás pri kúpe náramku dostali. V ňom sa totiž napr. nezamotá s inými šperkmi alebo sa neponičia prírodné kamene a symboly z ušľachtilých kovov. Môžete ho tak bezpečne nosiť napr. v batohu či kabele, keď práve náramok nemáte na ruke.

 

 

Chcete aby vám náramky dlho slúžili a mali ste z nich radosť? Tak sa o ne musíte správne starať. Preto sme pre vás pripravili prehľad niekoľkých základných vecí, ako sa o náramky starať.

 

Pokiaľ máte nejakú vlastnú skúsenosť s nevhodnou starostlivosťou či máte nejaké vychytávky, tak budeme radi, keď sa o ne s nami podelíte buď na Facebooku alebo nám napíšte e-mail.

 

5 základných rád v starostlivosti o náramky

 

1. Nepoužívajte na čistenie chémiu ani žiadne iné prípravky.

 

2. Kamene a kovy by mali byť vždy otrené len jemnou handričkou.

 

3. Náramkom nesvedčí vlhkosť a odieranie o tvrdý povrch napr. pri ťažkých prácach.

 

4. Náramky na elastickom lanku sa časom ľahko natiahnu aj napriek tomu si nevyberajte tesný, nebude pohodlný a rýchlo sa obnosí.

 

5. Skladujte náramky samostatne, nie spoločne s ostatnými šperkmi, aby sa napríklad nezamotali či nepoškriabali.